Karriere i Fertin

Vi giver dig mulighed for at udvikle dig i den retning, du selv ønsker

Specialist, projektleder eller leder? Det er de tre stillingstyper, vores karriereudviklingsprogram er baseret på. Men som nyuddannet kan det være svært at vide, hvad man skal vælge.

Strategisk kompetenceudvikling

Hos Fertin Pharma tilbyder vi dig den træning og uddannelse, der er nødvendig for at træffe det rigtige valg. Vi arbejder i hele organisationen med strategisk kompetenceudvikling, der skal sikre, at alle medarbejdere udnytter deres individuelle potentiale til fulde. Samtidig skal kompetenceudviklingen forbedre vores konkurrenceevne på tyggegummimarkedet.

IMG_4841

Mød vores medarbejdere

Vil du gerne vide hvordan Fertin Pharma er som arbejdsplads, og hvad vores medarbejdere laver? Her kan du møde nogle af vores medarbejdere, og finde artikler, der kan give indtryk af Fertin Pharma som arbejdsplads.

Læs om Fertin Pharmas fokus på talentudvikling af ledere:

Læs om Trine, Qualified Person (QP) hos Fertin:

Læs om Liberty, logistikelev hos Fertin:

Læs om Charlotte, Principal hos Fertin Pharma

Læs om Emeaga, Specialist hos Fertin Pharma

pic35

Talentudvikling

Fertin Pharma har et velfungerende talentudviklingsprogram, hvor vi tilbyder et udvalg af firmaets talenter mulighed for at forbedre og udvikle deres unikke kompetencer. Karrierevejen hos Fertin giver plads til personlig kompetenceudvikling i en spændende og udfordrende hverdag.

Så hvis du er interesseret i at arbejde for et firma med talrige udviklingsmuligheder, skal du ikke tøve med at sende os en ansøgning.